Näin varaat risteilyn tai venematkan

Tilausristeilyt ja venematkat

Varaa tilausristeilyt ja venematkat sähköpostitse, soittamalla, tai allaolevan viestikentän kautta.

Räätälöidyt matkapaketit ja tilausmatkat suunnitellaan erikseen asiakkaan toiveiden mukaan. Kerro varauksen yhteydessä myös mahdollisista erityistoiveista tai lisäpalveluista.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan tarpeisiinne sopiva elämyspaketti! 

Puumalan kiinteät lähdöt kesälauantaisin ja sunnuntaisin

Lauantaisin ja sunnuntaisin ajalla 12.6.–8.8.2021 Kukonharjun kanavaristeily, Käyhkään kanavaristeily sekä kuljetus Rokansaareen. Varaa matka sähköpostitse, puhelimitse, allaolevan viestikentän kautta tai sähköisen ajanvarauskalenterin avulla. 

Huomaathan, että sähköinen ajanvarauskalenteri on käytössä ainoastaan lauantain ja sunnuntain osalta, eikä se näytä varaustilannetta muilta päiviltä. 

Ajanvarauskalenteriin

HUOM!

Varatessasi matkan sitoudut osallistumaan matkalle. Tuliko muita suunnitelmia tai muuttuiko mieli? Ei hätää, voit perua matkan hyvissä ajoin veloituksetta. Alle 24 h matkan alkamisesta tehdyistä peruutuksista veloitamme kuitenkin matkan hinnan kokonaisuudessaan.

Eikö varaamallesi risteilylle tullutkaan tarpeeksi osallistujia? Mikäli risteilymatka peruuntuu riittämättömän osallistujamäärän vuoksi, tarjoamme uutta ajankohtaa risteilylle.

Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme suunnittelemaan unohtumattoman elämysmatkan toiveidenne mukaan. Nähdään kesäisellä Saimaalla! 

 

Booking and inquiries in English via email info@ribsaimaa.fi.

Rib Saimaa - Tmi Olli Ahonen

info@ribsaimaa.fi
p. 050 5629 320 

Kuopanreuna 33
55610 IMATRA

Lähetä viesti: